Mantenimiento de piscinas en S'Agaró, Platja d'Aro, Palamós, Sant Feliu de Guixols...

Manteniment de piscines a S'Agaró, Platja d'Aro, Palamós, Sant Feliu de Guixols...

Todo para su piscina

Tot per la seva piscina

Sistemas de ahorro energético, Sistemas de desinfeccion alternativos al cloro, domótica, electrolisis salina, luz UV...

Sistemes de estalvi energetic, Sistemes de desinfecció alternatius al clor, domótica, electrolisi salina, llum UV...

Venta de producto químico, accesorios para piscinas, robots limpiafondos,limpieza y rejuntado de piscinas.

Venda de producte químic, accesoris per a piscines, robots netejafons, neteja i rejuntat de piscines.

Servicio integral para piscinas en la Costa Brava Centro. Producto químico a domicilio. Disminuya el 80% del consumo electrico de su piscina con bombas de velocidad variable y lamparas led. Consultenos y le haremos un estudio energetico personalizado. "Almar piscines,s.c.".

Estamos especializados en sistemas de desinfección de piscinas alternativos al cloro. En "Almar piscines" podemos asesorarle como sustituir el cloro de su piscina, aumentando así la calidad del agua y protegiendo su salud y la de su familia 20 años de experiencia en mantenimiento de piscinas nos avalan.

Electròlisi Salina

"La solució més efectiva"

Aquest sistema fa possible que la seva piscina es converteixi en la seva pròpia fàbrica de desinfectant, en aquest cas àcid hipoclorós.

Instal · lant un equip d'electròlisi salina i afegint una petita quantitat de sal comuna a l'aigua (uns 5g. Per cada litre d'aigua) s'aconsegueix transformar la sal en desinfectant.


Idegis Domotic

Gràcies a aquest sistema no necessitem aportar clors inorgànics estabilitzats, evitant l'acumulació d'agents químics com l'àcid cianúric. Les concentracions elevades de cianúric, habituals en les piscines tractades amb clor en pastilles o granulat, provoquen efectes nocius per a la salut i disminueixen l'eficàcia desinfectant del clor.

Podem assegurar que gràcies a aquest sistema de desinfecció vostè i la seva família gaudirà d'un aigua molt més sana i saludable.

La sensació al contacte de la pell i el cabell amb l'aigua és molt més agradable gràcies a la lleugera presència de sal en l'aigua (unes set vegades inferior a l'aigua de mar).

Cal destacar que l'absència de determinats residus químics allarga considerablement la vida útil de l'aigua de la seva piscina.

Un equip d'electròlisi l'ajudarà a:

Ajustant-nos a les seves necessitats

Si realment vol tenir la seva piscina en perfectes condicions i sense preocupacions, trobarem l'opció òptima per a les seves necessitats.

L'assessorarem, l'ajudarem o si ho desitja ens encarregarem de manteniment integral de la seva piscina.

Basicament ens diferenciem per la supervisió personalitzada de cada servei. En contractar els proporcionem la tranquil · litat, seguretat i confiança que vostès necessiten.

Si fa vostè el manteniment de la seva piscina li oferim:

Venda de Producte químic A DOMICILI incloent anàlisi química de l'aigua i assessorament gratuïts. *

Productos CTX

Li portem tot el que necessita per a la seva piscina directament al seu domicili sense càrrec addicional i al preu més ajustat. Aprofitant el desplaçament i de forma gratuïta li farem un anàlisi químic de l'aigua de la seva piscina in situ de clor lliure, clor total, PH, alcalinitat ... aconsellant i assessorant de tot allò necessari perquè la seva piscina estigui en les millors condicions.

*a la zona Costa Brava Centre

Reparacions, posades en marxa, recuperació d'aigües ... etc.

Efectuem tot tipus de reparacions de manteniment com:

 • Reparació de bombes avariades
 • Susticución de sorra i reparació de filtres
 • Substitució de focus sense buidar la piscina
 • Rejuntat de gresite
 • Neteja del coronament perimetral
 • Posades en marxa
 • Recuperació d'aigües
 • Hivernajes
 • Mantenimiento de piscinas
 • Accesorios para piscinas
 • Electrólisis Salina
 • Filtraciones y bombas
 • Rejuntado del gresite
 • Recuperación de aguas y piscinas

Instal · lació d'equips de desinfecció amb sal i tot tipus d'automatismes per a piscina.

Dosificador dosim

Desinfectar la seva piscina amb el mínim clor o fins i tot sense ell és possible.

Per això és necessari la instal · lació d'equips dosificadors automàtics que s'ocupen de desinfectar l'aigua de la seva piscina i mantenir l'equilibri químic per a un òptim bany. Ens ells destaquen la desinfecció amb sal (electròlisi salina).

Servei de Manteniment de piscines professional i personalitzat.

Amb més de 20 anys d'experiència, oferim als nostres clients un servei de manteniment de piscines, professional i personalitzat. Ens ocupem de tot, perquè la seva única preocupació sigui gaudir de la seva piscina.

El nostre equip de professionals, domina les últimes tecnologies i està format i capacitat per oferir-li el millor servei, amb els preus més ajustats a cada situació.