La nostra experiència ens demostra que la cura de l'aigua on ens banyem nosaltres i els nostres familiars no es pot deixar en mans inexpertes. Identificar les necessitats de la piscina i mantenir-la amb el mínim de químics, tenir la instal · lació elèctrica en condicions segures, controlar periòdicament més de 8 paràmetres químics de l'aigua, ajustar els horaris de filtració amb precisió per estalviar en aigua i electricitat, etc. són aspectes que s'escapen al control de personal no qualificat. Per això no podem confiar la nostra seguretat i benestar a jardiners inexperts o amics.

Mantenimiento de piscinas en S'Agaró, Platja d'Aro, Palamós, Sant Feliu de Guixols...

Manteniment de piscines a S'Agaró, Platja d'Aro, Palamós, Sant Feliu de Guixols...

Todo para su piscina

Tot per la seva piscina

Sistemas de ahorro energético, Sistemas de desinfeccion alternativos al cloro, domótica, electrolisis salina, luz UV...

Sistemes de estalvi energetic, Sistemes de desinfecció alternatius al clor, domótica, electrolisi salina, llum UV...

Venta de producto químico, accesorios para piscinas, robots limpiafondos,limpieza y rejuntado de piscinas.

Venda de producte químic, accesoris per a piscines, robots netejafons, neteja i rejuntat de piscines.

Estamos especializados en sistemas de desinfección de piscinas alternativos al cloro. En "Almar piscines" podemos asesorarle como sustituir el cloro de su piscina, aumentando así la calidad del agua y protegiendo su salud y la de su familia 20 años de experiencia en mantenimiento de piscinas nos avalan.

Electròlisi Salina

"La solució més efectiva"

Aquest sistema fa possible que la seva piscina es converteixi en la seva pròpia fàbrica de desinfectant, en aquest cas àcid hipoclorós.

Instal · lant un equip d'electròlisi salina i afegint una petita quantitat de sal comuna a l'aigua (uns 5g. Per cada litre d'aigua) s'aconsegueix transformar la sal en desinfectant.


Idegis Domotic

Gràcies a aquest sistema no necessitem aportar clors inorgànics estabilitzats, evitant l'acumulació d'agents químics com l'àcid cianúric. Les concentracions elevades de cianúric, habituals en les piscines tractades amb clor en pastilles o granulat, provoquen efectes nocius per a la salut i disminueixen l'eficàcia desinfectant del clor.

Podem assegurar que gràcies a aquest sistema de desinfecció vostè i la seva família gaudirà d'un aigua molt més sana i saludable.

La sensació al contacte de la pell i el cabell amb l'aigua és molt més agradable gràcies a la lleugera presència de sal en l'aigua (unes set vegades inferior a l'aigua de mar).

Cal destacar que l'absència de determinats residus químics allarga considerablement la vida útil de l'aigua de la seva piscina.

Un equip d'electròlisi l'ajudarà a:

Piscines particulars

Servei de Manteniment

piscina

El manteniment de la seva piscina que li ofereix la nostra empresa consta dels següents aspectes.

  • NOMBRE DE VISITES. Es realitzaran un mínim dues visites en temporada alta (juny, juliol, agost i setembre) i com a mínim una en temporada baixa.
  • NETEJA. Es realitzaran les tasques de neteja del vas de la piscina (parets, sòl, cistells dels skimmers ..), així com de l'equip de depuració (cistell de la bomba, filtre ...).
  • PRODUCTES QUÍMICS. Fins i tot si la seva piscina té un sistema d'electròlisi salina, continua necessitant de l'aportació de productes químics (minorador PH, incrementador alcalinitat, floculant, antialgues ...). Aquests s'aportaran en la dosi i moment adequats per al bon funcionament de la seva piscina.
  • AUTOMATISMES.A cada visita es controlarà el bon funcionament de l'equip i es realitzaran les tasques de manteniment, calibratge i neteja necessàries per a un òptim funcionament i màxima durada.

Preus manteniment piscines particulars

mides volum des de
7 x 3 40 m3 80 € / mes
8 x 4 50 m3 95 € / mes
10 x 5 80 m3 115 € / mes
12 x 6 100 m3 120 € / mes

* 21% I.V.A. no inclos.


  • Aquests preus són orientatius, el preu final s'acordarà amb el client un cop supervisada la instal · lació. Aquest podrà variar segons condicions de la filtració, entorn, accessos, etc.

  • El preu inclou els productes químics necessaris per al manteniment (clor, antialgues, floculant, ph ...).